Tile Sport BLuetooth Tracker bedømmelse

85%
85%
Virkelig god
 • Udseende & Design
  10
 • Setup
  10
 • App
  8
 • Lydstyrke & Specs
  6
 • User Ratings (4 Votes)
  5.2

Test af Tile Sport Bluetooth Tracker – Hold styr på dine ting på en nem måde

 

Teknologien bag / Hvad er en bluetooth tracker

En bluetooth tracker er et lille device, der bruger bluetooth og gps til at huske, hvor den er. De fleste bluetooth trackere er meget kompakte, da der ikke skal meget teknologi til for, at den virker. Den bluetooth tracker jeg tester i denne artikel virker sådan, at når man vil finde den, trykker man på en knap i dens app og så siger den en høj melodi, som man så kan gå efter.

 

Setup

At sætte den op var ret nemt. Det eneste du skal gøre er: 1: downloade appen 2: slå bluetooth og lokationstjenester til. 3: Navngive din Tile. Du kan f.eks. kalde den “Backpack,” hvis du vil placere den i din taske Det var setup og nu kan du bruge din TILE Bluetooth Tracker.

 

Hvordan er appen?

Appen er rigtig godt lavet. Den har en slags forside, hvor man kan se alle sine devices.

Appen kører et hvidt og lyseblåt tema, der ser både moderne og futuristisk ud. Når du trykker på en af dine Tiles, kommer du ind på en side, hvor du kan flere forskellige ting. Hvis din Tile er tilsluttet din telefon kan du trykke på “FIND” og så burde din Tile spille den melodi du har sat den til at spille. En anden fed feature er at du kan se på et kort, hvor din tile er henne. Hvis du har mistet tingen (f.eks. en pung), som din Tile har siddet i og ikke er forbundet til den, kan du trykke på “Notify When Found.” Så sker der det at du får en notifikation, hvis der er en anden Tile device, der registrerer din Tile i nærheden. Dette synes jeg er en virkelig fed feature og også meget smart.

 

Hvor kan du købe den?

Denne Tile Sports Bluetooth Tracker har vi fået af coolstuff.dk. Synes du måske denne bluetooth tracker er noget for dig, kan du se Coolstuffs udvalg her: Coolstuffs Bluetooth trackers

 

Udseende

Tile Sport Bluetooth trackeren kommer i en sølv-grå farve. Den måler ca. 4 x 4 x 0,5 cm og er derfor meget kompakt. Den lille størrelse gør den meget nem at transportere rundt og passer i nærmest alle små lommer. Den passer derfor også i en pung, så du behøver ikke længere at bekymre dig om den. Ellers er der et lille udsnit i øverste venstre hjørne, der gør at du kan sætte den i en nøglering og derved holde styr på dine nøgler.

Den har et rundt TILE logo i midten, en yderkant af et slidstærkt materiale og en “krop” af noget plastik med rektangulære firkanter, der går skråt ned over. Som en dejlig lille bonus er den også vandtæt (ip 68) og det gør den godt sikret i det danske vejr.

 

Specifikationer

Bluetooth version: 4.0

Bluetooth rækkevidde: 60 meter

Materiale: Plastik

Vandtæt: IP68

Lydstyrke (volumen): 98dB

Batteriets levetid: Ca. 1 år.

Appens kompatible styresystemer: Mindst: IOS 9 og/eller Android 4.4

Gode ting

 • Den har en simpel, men god app.
 • Den er dejlig kompakt, som gør at den kan sættes på næsten alting.
 • Den har et hul i øverste venstre hjørne, så du kan sætte den i f.eks. en nøglering eller en snor.
 • Den har en høj og tydelig melodi, der nemt kan høres på afstand.
 • Den har et stilrent, simpelt og moderne design.
 • Den er klar til det vildeste regnvejr, med IP68 vandresistens.

Dårlige ting

 • Den har kun en rækkevidde på 60 meter.
 • Den er lavet af plastik, så den er ikke så vildt holdbar.
 • Dens levetid er omkring 1 år og den kan ikke lades op.

Alt i alt

Virkelig fedt koncept. Lækker kompakt størrelse. Dog er der et par dårlige ting, der kommer ved at gøre den så kompakt. f.eks. at man ikke kan oplade den, batterilevetiden er forholdsvis kort og rækkevidden ikke er så sindssygt lang. En universal sølv-grå farve og et moderne design.

Udseende & Design: 5/5

Setup: 5/5

App: 4/5

Lydstyrke & Specs: 3/5

Alt i alt: 17/20

Kunne du lide denne artikel og vil du læse mere. Så læs vores sidste artikel om pc sleeves her: Test af eStuff Computer Sleeve – Pimp din pc på en nem og moderne måde

Share.

Leave A Reply