Test af eStuff Computer Sleeve – Pimp din pc på en nem og moderne måde

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Test af: eStuff Computer Sleeve

Hvad er et Computer Sleeve

Et Computer sleeve er en slags beskyttende “taske” til din computer, bare uden håndtag. Pc sleeves er oftest lavet i en slags stof (polyester) eller læder. Computer sleevenes størrelse afhænger af størrelsen af din pc. De mest normale størrelser er 11″, 13″ og 15″. De kan dog sagtens findes i både større og mindre størrelser hos nogle forhandlere.

Om

Vi har fået lov til at gøre vores egne erfaringer med et computer sleeve af bomo. De var så venlige at sende os et eksemplar som vi kunne teste og afprøve. Synes du at et computer sleeve måske er noget du kan tænke dig, kan du se bomos store udvalg af pc sleeves her: Gå Til Bomo PC Sleeve Shop

Hvad er med i pakken?

I pakken er der selvfølgelig selve sleevet. Inde i det kan man så finde en mindre version af pc sleevet. Det er en kabelorganisater. Har du f.eks. en computer der ikke holder strøm særlig godt, kan du have din strømforsyning i kabelorganisatoren, og samtidig holde et stilrent look med den samme farve sleeve og kabelorganisator. Dette er en mega fed bonus og hvis du rejser meget er det måske en “game-changer.”

 

Specifikationer

Navn: eStuff Premium Cushion Sleeve

Anbefalet størrelse af pc: 15″

Farver: Den fås i 4 farver: sort, sort med læder, khaki og sølv

Åbningsmekanisme: Lynlås

Materiale: Premium rundskindslignende microfiber udenpå, neopren invendigt for øget beskyttelse og     høj kvalitets lynlås.

Ting med i pakken: Kabelorganisator af samme materiale.

Computere understøttet: Alle der ca. har en 15″ skærm. Den er designet til en apple MacBook Pro/air,       men passer helt fint til windows og linux computere med en 15″ skærm.

Udseende

Computer sleevet fra eStuff er i en sølv farve (kan også fås i sort, læder sort eller khaki). Den kommer med en lynlås på toppen af sleevet, som selvfølgelig kan lukkes og åbnes for at tage din laptop ud af sleevet eller putte den ind i sleevet.

Materialet af computer sleevet føles virkelig behageligt at røre ved. Det har små meget fine “hår”, der har en forskellig farve på hver side. Så hvis du stryger hånden ned af computer sleevet f.eks. fra toppen, bliver materialet mørkt og stryger man modsat bliver det lyst. Dette synes jeg er en sjov lille feature, da man hvis man f.eks. keder sig, kan udfordre sine tegne- og skriveevner.

Kabelorganisatoren ligner pc sleevet på en prik. Den eneste forskel på kabelorganisatoren og selve sleevet er at sleevet er en del større end kabelorganisatoren.

Gode ting

  1. En inkluderet kabelorganisator, som gør det at tage f.eks. sin strømforsyning med på farten meget mere stilrent og simpelt.
  2. Lynlås, der matcher farven af pc sleevet
  3. Blødt og to-farvet overflade materiale som man kan tegne på
  4. Passer til både MacOS-, Windows- og linuxcomputere.

Dårlige Ting

  1. Hvis du har en tyk laptop kan man godt få problemer med at lyne lynlåsen sammen.

Bedømmelse / Konklusion

Stilrent computersleeve, der passer til næsten alle slags laptops. Dejligt overflademateriale og en lynlås der matcher farven. Inkluderet kabelorganisator, så det er slut med rodende kabler.

udseende: 4/5

pasform: 4/5

Materiale: 5/5

Alt i alt: 13/15

Kunne du lide denne test? Overvej at læse vores seneste artikel om Gaming Keyboards: Gaming keyboard – Find det fedeste tastatur til din gamer computer.

Del.

Omkring Forfatteren

Skriv Et Svar