Lyd

Test af AKG In-Ear høretelefoner fra Samsung Galaxy S8

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vores test af AKGs In-Ear høretelefoner, der kommer med Samsung Galaxy S8

Da jeg har fået mine hænder på Samsungs Galaxy S8 har jeg derfor også muligheden for at teste de superfede AKG In-Ears der kommer med telefonen.

 • Udseende

  Høretelefonerne er i grå farver med et tint af sølv. De har et gråt tyndt sleeved kabel der går op og splittes i to, hvor det herefter er to grå plastik-kabler. På det ene plastik-kabel er der en “controller” hvorfra man kan pause/starte musikken og styre lydstyrken fra. På hver “plug” med højttaler i er der engraveret henholdsvis R & L,
  som viser der hvilken plug skal i hvilket øre. Det er også rigtig god kvalitets høretelefoner, der nok skal kunne holde et stykke tid.

 

 • Komfort

  I pakken kommer der 3 forskellige “silikone-dutter,” der tilsammen udgør fire forskellige komfortløsninger (da der allerede er påført et par på høretelefonerne) Personligt passer de perfekt til mine ører, men man skal dog lige justere lidt før de sidder helt komfortabelt. De kan nogle gange have en tendens til at falde ud af øret, men så må man prøve at skifte silikone-plugs. Hvis jeg skulle bedømme komforten fra 1-10 ville det være en 8/10. Det er fordi de sidder perfekt, de falder ikke ud, de er bløde og de føles alt i alt bare behagelige at have på.

 • Lydkvalitet

  Lydkvaliteten på Samsungs AKG In-Ears er i top. Skulle jeg bedømme den fra 1- 10 ville det være en 9/10. Jeg gik igennem vores højttaler/hovedtelefons/høretelefons test og disse høretelefoner er i top. Lyden er crisp og klar, bassen er rungende og klar på samme tid og man kan høre alle de små detaljer i en sang. Fordi lyden er så god, kan jeg forestille mig at have dem på imens man f.eks. har et Virtual Reality headset på, da det vil give en meget medrivende VR oplevelse.

 • Konklusion

  God lydkvalitet, Lækkert, behageligt og simpelt design og alt i alt nogle virkelig gode In-Ears. Faktisk er jeg i tvivl om hvad dårligt man kan skrive om dem. ;D. 9/10 vil jeg give hvis jeg skulle bedømme dem

 

 • Min mening

  Virkelig fede høretelefoner som jeg ser frem til at bruge på daglig basis. Virkelig fedt af samsung at inkludere så gode høretelefoner sammen med Samsung galaxy S8.

 • Kunne du lide denne Test? Læs vores anden artikel om Samsung Galaxy S8:

  Samsung Galaxy S8 – 5 unikke features du SKAL kende til
Del.

Omkring Forfatteren

Skriv Et Svar