Samsung Galaxy S8 – 5 unikke features du SKAL kende til

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Her er vores liste over 5 unikke features Samsung Galaxy S8 har, som du SKAL kende til!

Vi har fået vores hænder på den banebrydende og utroligt flotte Samsung galaxys8. Til det flotte design er der en masse unikke features til at gøre din hverdag lettere. Vi har lavet en liste over 10 fede, gode og smarte features samsungs nye flagship: Galaxy S8 har.

 

1. Samsung health: Indbygget sundheds-app.

Samsung har med telefonen lavet en sundheds-app til at du kan følge din sundhed og nå dine mål inden for f.eks. træning eller at spise sundere. Den kan benytte sensorene
under flash’en til bl.a. at måle dit blodtryk og måle ilt-inholdet i dit blod. Den kan endda måle dit stress niveau ved hjælp af sensorene. Søvn registrering: En anden smart ting er at app’en kan registrere din søvn. Det gør den ved at se på hvad tidspunkt telefonen
ligger stille (for man bruger ikke telefonen
når man sover) og hvornår telefonen bevæger sig igen. Ved hjælp af de tider kan Samsung Health estimere cirka hvor meget søvn du har fået. Sæt mål: Når man først starter appen op kan man give den må
l man vil gå efter. Det kan være f.eks. Sov længere, bevæg dig mere eller spis sundt. Herefter bliver appen “fokuseret” på de mål du har sat. Integration: Når man har fået appen op at køre popper den automatisk op i ens Bixby feed. Den viser f.eks. hvor mange skridt du har gået i forhold til dit mål og dit blodtryk. Desuden kan den også synkroniseres med dit Samsung Gear s3 eller Gear Fit2. Det giver en mere uafhængig oplevelse, da selve telefonen er dyr og man ikke kan tage den med alle steder, hvorimod et ur er portabelt og solidt.

 

 

2. Split Screen

Hvis du ikke har hørt om det har GS8 et 18,5:9 skærmforhold. Det skaber nogle problemer i f.eks. spil, der ikke er lavet til det skærmforhold, men Samsung har udnyttet det godt. (En normal telefon har skærmforholdet 16:9) Den høje skærm på telefonen gør at man kan lave to ting på samme tid. Man kan f.eks. Læse tweets imens man shopper eller se en youtube video, imens man surfer på nettet. Dette er rigtig praktisk, hvis du sidder og tager noter til et møde og SMS’er på samme tid eller sidder i skolen på instagram og måske lige skal oversætte en sætning. Skærmen er også rigtig god kvalitet (2960:1440) som gør at man kan se meget, selvom appen er halveret.

 

3. Bluetooth 5.0

En anden “key feature” er Bluetooth 5.0. Samsung Galaxy S8 er en af de første telefoner der dropper med Bluetooth 5.0. Det smarte ved Bluetooth 5.0 er at du kan tilslutte TO devices. dvs. at du kan tilslutte 2 høretelefoner, eller to trådløse højttalere. Dette er også godt for I.O.T. (Internet Of Things) brugere, da mange smart devices bruger bluetooth. Det at du kan tilslutte to enheder gør også at man kan lave sit eget SONOS system. Det gør man ved at købe to bluetooth højttalere og tilslutte dem til telefonen. Desuden kan man gå op til 200m væk fra ens bluetooth enhed, før forbindelsen begynder at blive svag.

4. AOD: Always On Display

(Denne feature forekommer også på Samsung galaxy s7/edge)

Hvis du ikke er familiær med AOD er det en notifikationsskærm, der vises når telefonen er slukket. Det kan lade sig gøre, fordi Samsung har benyttet sig af AMOLED skærmen til kun at lyse nogle pixels op, så telefonen sparer strøm.
Dette er meget smart, men det tager lidt tid at vænne sig til det. Det gør det, fordi man (på andre telefoner) vænner sig til at tage telefonen op og tænde den for at se klokken. AOD teknologien er dog også praktisk, da man sparer meget strøm og hele tiden kan se notifikationerne på ens S8. Man kan endda også ændre layoutet på Always On Displayet. Man kan ændre ting som urets layout, farverne på uret og hvad man vil have vist på AOD’et.

5. Iris Scanner

Først og fremmest er denne feature helt unik, for Samsung har lavet en mobil, der er den tredje første til at have indbygget iris scanner. Iris scanneren gør dit liv MEGET nemmere. Lige meget hvor man holder telefonen kan man, hvis man ser i retning af telefonen 8/10 gange låse den op med det samme. Dette gør bare ens liv nemmere, da man slet ikke behøver røre skærmen før man er inde. Når lyset og dine omgivelser er helt perfekt er du inde på startskærmen før du når at tænke over det.

 

Kunne du lide denne liste over features og vil du læse mere om samsung Galaxy S8? Så læs vores:

Test af AKG In-Ear høretelefoner fra Samsung Galaxy S8
Del.

Omkring Forfatteren

Skriv Et Svar