Gaming Tastatur i 2021 – Dette skal du kigge efter

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Et gaming tastatur i 2020 kan komme i mange former og farver og der findes tusindvis af forskellige varianter. Men hvilke egenskaber foretrækker den normale gamer og hvilke brands skal du overveje når du shopper efter gaming keyboards? Det får du svar på i denne artikel.

Hvad er RGB lys?

Gamerens mest elskede egenskab ved gaming keyboardet = RGB lys! Er du gamer så kan du højst sandsynligt ikke få nok af RGB Lys. Derfor er RGB lys blevet en central del af mange gaming accessories – såsom gaming tastaturer. Her sidder dioderne nede i tastaturet og lyser op under tasterne. Udover at lyse gamer-hulen op i alle regnbuens farver giver dette lys dig også mulighed for at se dine taster bedre i mørket. Dette er specielt vigtigt for gamere, som ofte er lige så aktive om natten som dagen.

Er du ikke så kendt med begrebet RGB kan det forklares ret simpelt: RGB er en forkortelse for Red, Green, Blue. Dette er de tre farver som lys-dioderne kan vise. Hvad dette betyder er, at dioderne i tastaturet kan blande disse tre farver for ultimativt at kunne vise alle regnbuens farver.

Hvilket RGB lys får man i dyre gaming tastaturer?

Dyrere gaming tastaturer kommer ofte med software til at styre RGB-lyset. Dette gør at du kan gå ind og indstille/ændre lyset på hver enkelt knap til hvad end du har lyst til. Her får du også en masse lys-animationer ud af boksen og der er ikke sparet på noget.

I forhold til software har gaming-udstyrsproducenten Razer har f.eks. programmet Razer Synapse, hvorfra du kan indstille lyset på dit tastatur lige som du vil. Razer synapse låser også op for mange andre features til Razers tastaturer som du kan tilføje og tilpasse helt efter dine behov – f.eks. Makroer.

Hvilket RGB lys får man i billige gaming tastaturer

I de billigere tastaturer til gaming ser vi en tendens til at producenterne sparer pengene på rgb-lyset. Det sker i nogle tilfælde ved at lyset er statisk – dvs. at alle taster skal lyse samme farve. Her opnår man ikke “regnbue-effekten” som mange gamere gerne vil have.

Er man gamer som gerne vil have sådan et regnbue-tastatur, men ikke gider smide tusind kroner efter et gaming keyboard er der også løsninger til det. På nogle gaming tastaturer er lyset nemlig delt op i zoner som kan programmeres efter hvad end farve du ønsker. Her mister man lidt

Hvad er forskellen på gaming keyboard mærker?

Der findes mange gaming keyboard producenter, der alle udmærker sig ved forskellige ting. Herunder kan du læse forskellen på de 4 største gaming keyboard producenter og læse mere om hvad de udmærker sig ved, så du kan finde det tastatur der passer dig.

Razer

Razer er kendt for deres gaming accessories, og kan findes i nærmest enhver gamers værelse. Kendt for deres Blackwidow tastatur, Deathadder mus og Kraken headset er Razer et af de største og mest anerkendte mærker blandt gamere. De har et stort og solidt udvalg af gaming tastaturer med noget til alle.

Hvis du ikke har noget budget, men vil have hele pakken i god kvalitet så skal du se på et Razer tastatur. Deres Razer Synapse software til tilpasning af RGB-lyset & makroerne på dit tastatur er uden tvivl et af de bedste på markedet. Du kan simpelthen ikke gå galt i byen med et Razer gaming tastatur.

Corsair

Corsair er sammen med Razer et af de mest populære producenter af gaming accessories. Med et kæmpe produktkatalog varierende fra strømforsyninger til high-end gamer tastaturer så bliver det ikke mere professionelt.

Corsair har lavet gaming tastaturer i mange år, og er efterhånden blevet pionerer i denne industri. En af deres bestsellere – og et af de mest populære gaming tastaturer blandt gamere er Corsair K70 Rapidfire MK2, hvilket er et seriøst keyboard til seriøse gamere. Corsair har en software til deres gaming accessories der hedder iCue.

iCue software giver den største fulde tilpasningsoplevelse på markedet. Køber du andre iCue understøttede produkter til dit gaming setup vil du i teorien kunne styre alt lyset fra det ene program. iCue er Corsairs svar på Razer Synapse og giver stort set samme muligheder for tilpasning af rbg-lys, makroer, hardware og meget andet.

Er du gamer og skal du have den fulde brugerdefinerede tilpasnings-oplevelse med Corsair iCue? Så er flagshippet Corsair K95 RGB Platinum det perfekte gaming tastatur til dig, med hele 6 dedikerede fuldt programmerbare knapper.

Havit

Havit er et mærke indenfor gaming accessories – specielt kendt for deres billige, men god kvalitets produkter.

Leder du efter et billigt gaming tastatur med den klassiske RGB regnbue effekt så er Havit mærket til dig. Alle deres tastaturer har nemlig RGB-lys som kan indstilles til flere forskellige effekter og dæmpes efter dit behov.

Havit har et stort udvalg af gaming keyboards hvilket betyder at der er noget til alle slags gamere. De specialiserer sig som sagt i billige gaming tastaturer, og det leverer de også.

Du kan også finde nogle ellers high-end gaming tastaturer til utroligt billige priser fra Havit. Jeg kan specielt anbefale dette Havit KB462L Mekaniske RGB Tastatur som er et utroligt godt gaming tastatur til små penge.

Cooler Master

Cooler Master er bedst kendt for deres computer-hardware som eks. strømforsyninger. De specialiserer sig i alt gaming, og laver derfor også gaming tastaturer. Dette er en ting som mange gamere overser.

Cooler Master har nogle virkelig solide og prisdygtige alternativer til eksisterende konkurrenters gaming keyboards. Deres gaming tastaturer som dette Cooler Master MasterKeys Lite L RGB Tastatur er et godt eksempel på et forholdsvis billigt gaming tastatur i stærk kvalitet – designet til at game i mange timer.

Kunne du lide denne artikel? Læs den seneste artikel om vores Guide til LED Strips 2020! Find den LED Strip, der passer dig bedst!

Del.

Omkring Forfatteren

Skriv Et Svar