Fortnite: 5 Tips og tricks, der kan gøre dig PRO!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sidder du derhjemme og spiller fortnite med vennerne og hører konstant at de siger du er dårlig? Så har du fundet den helt perfekte guide. Her giver vi dig 5 tips til at spille som en professionel i Fortnite!

1. Turbo building

En indstilling som mange pro fortnite spillere udnytter sig stort af er turbo building. Turbo building gør at du kan bygge en base MEGET hurtigere! (som navnet også beskriver) Du kan se eksempler her:

 

Så uden turbo building skal du altså trykke på venstre museknap, hver gang du vil sætte noget. D.V.S. At du, hvis du bygger hurtigt, meget nemt kan komme til at misse nogle steder, så din struktur bliver hullet og derfor er nemmere at skyde ned. Og det vil man helst undgå. Det er derfor Turbo building er her. Her holder du bare museknappen nede, peger musen i retning af der hvor du vil sætte noget og så sætter den det for dig. Så hvis du vil opgradere dine bygge skills så aktiver Turbo Building i indstillingerne. Sådan gør du:

2. Outfit

Man tænker ikke at ens outfit har påvirkning på om du kan blive pro eller ej, men det kan det altså. Det er blevet bevist at der er større tendens til at gå hen og dræbe en spiller med et default skin end der er til at dræbe en spiller med Omega skin. Det er på grund af fordomme. Nu er fortnite jo ikke pay-to-win, men alligevel lidt. For har man default skin, så virker man som noob og derfor tror folk at de nemt kan dræbe en. Så der er altså større chance for at man bliver “pushet” eller angrebet under et game.

3. Double Pump

En anden ting du kan gøre for at blive bedre er at bruge double pump. Double pump er, ja, at have to pump shotguns. Men det er dog ikke kun at have to pumps. Det er også en teknik. I gamle dage (ca. 6 måneder siden) var double pump mega OP. Animationerne når man skiftede varede meget lidt tid, så man kunne nemt bruge double pump teknikken. I dag er det dog lidt sværere. For nylig nerfede Epic Games alle shotguns, så de nu skader mindre. Dog kan man bruge double pump.

Sådan gør du: Du skal enten have et godt musehjul eller også  være klar på tasterne. Du skal bare spamme venstre knap på musen (den man skyder på) og hver gang du hører/ser at den har skudt så skift over til den anden pump, så hurtigt som muligt og gentag. Det handler ligesom om at finde rytmen. Prøv dig frem!

4. Macro / Key bindings

Et godt råd er at binde de taster du bruger i fortnite til knapper, som du nemt kan nå. Som default er byggeknappen sat til Q. Så skal man dreje på musehjulet for at skifte imellem de forskellige ting man kan bygge (gulv, loft, trappe og pyramide). Men man er tit virkelig langsom til at skifte imellem de forskellige former med et musehjul og det kan man slet ikke bruge til noget i en build battle. Så derfor har næsten alle professionelle “mappet/bindet” de forskellige former til knapper, som sidder lige ved hånden. Jeg selv, har vænnet mig til at bruge f1-f5 og er hurtig nok til at jeg kan komme i build battle. Med våben bruger jeg bare tallene fra 1-6.

Har du en mus med makroknapper på siden kan du måske binde dem til f.eks. din AR og Shotgun. Eller dine byggeknapper. Det samme kan du gøre på tastaturet. F, Z, X, C og V er f.eks. godt egnede knapper til at blive bundet til dit fortnite, da de ligger tæt ved hånden. igen, prøv dig frem og find de “bindings”, der virker bedst for dig, så du kan blive hurtigere og bedre.

(Dette kan oftest gøres i dit tastaturs/mus’ software. Hvis det er en gamer mus eller et gamer tastatur, burde der følge software med, som du kan bruge til at lave macroer med. Ellers findes der helt sikkert andet software på nettet, som man kan downloade!)

5. Higher ground

En anden ting som (næsten) er nøglen til at vinde et game er higher ground. I en Fortnite solo 1v1 har du næsten vundet, hvis du har higher ground. Higher ground betyder at man er højere oppe end de andre. De kommer man oftest ved at bygge 1*1 “baser”. Disse er de mest normale baser i fortnite, da de er hurtige og nemme at bygge. Så vil du højere op, så skal du bare bygge en 1*1 og så har du higher ground. Desværre kan dine modstandere skyde din base ned, så du kan aldrig være sikker. Men hellere higher ground end ikke.

 

Sådan spiller du som en pro i Fortnite:

ALTID have turbo building slået til, så du kan udbygge de andre ligesom Ninja når han går i build battle. Hvis du kan så køb et skin i item shoppen eller køb battlepasset, så du kan blive hævet over nybegynderne og komme længere i dine games! Husk den anden pump og øv dig i din double pump teknik på dine modstandere. Vil du være hurtigere end de andre til at bygge, skifte våben og spille, så lav nogle af dine knapper om til makroer og så kører du! Dominer mappet med higher ground! Husk dine baser og byg altid når du ser et godt sted. Hellere sikker end såret ;D

Kunne du lide den her artikel? Læs vores seneste artikel om en wannabe Philips Hue app her: Philips Hue wannabe app – Test af HueManic

Del.

Omkring Forfatteren

3 kommentarer

  1. Pingback: Hvordan bliver man god til Fortnite? 7 tips | Din guide til alt

Skriv Et Svar