5 billige smart home gaver til nørden

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mens vores liv bliver mere og mere forbundet til smartphones og internettet så bliver det også smartere og smartere at investere i Smart Home gadgets. Smart home gadgets er elektronik som tilslutter dit wifi og derefter kan tilgås fra din telefon og styres med få taps. I denne artikel viser vi 5 forskellige BILLIGE smart home gadgets som enhver nørd/tech-head ville elske.

*Alle disse produkter kan bruges med smart assistenter som Google Assistant og Amazon Alexa*

1.  Homeo WiFi stikkontakt

Gør ethvert el-apparat smart og wifi-aktiveret! Med denne smarte og billige stikkontakt kan du slukke og tænde for ethvert elektrisk apparat som ikke er smart-enabled. Du kan f.eks. sikre dig at du har slukket helt for tv’et mens du er ude af huset. Andre populære brugs-eksempler er bl.a.: Indendørs lamper, el-radiatorer, have-vanding m.fl.

Denne smart-plug passer ind i alle normale stikkontakter og kan omdanne et standard el-apparat til en wifi-aktiveret smart enhed. Mulighederne er uendelige. Med et stilrent og unikt tyndt design kan Homeos smarte stikkontakt nemt overses i ethvert hjem – specielt i modsætning til andre smart plugs af denne slags.

Denne wifi-aktiverede stikkontakt kan tilgås via Homeos Smart Life App som kan downloades på både IOS og Android. Er du for doven til at bruge appen kan nemt du tilslutte den til din foretrukne digitale assistent (eks. Google Assistant, Amazon Alexa). Er du helt nørdet så understøtter Homeos wifi stikkontakt også appen IFTTT som gør at du kan tilpasse stikket yderligere med endnu flere features.

Denne version af smart pluggen kan slukkes, tændes, og kan også bruges med en timer så du kan tænde/slukke dine elektroniske apparater på specifikke tidspunkter på dagen. Vil du gå skridtet videre og betale en lille smule mere kan du få en ekstra feature oven i – nemlig forbrugsmåling. Dette er utroligt smart hvis du vil måle strømforbruget af specifikke el-apparater. Du kan altså overvåge dit strømforbrug – som udgangspunkt i realtid, men også med mulighed for logning af historisk data så du kan danne dig et overblik over strømforbrug over en længere periode.

Homeo Wifi Stikkontakt

homeo smart home wifi stik

før: 225,-

NU: 125,-

Homeo wifi Stikkontakt 

m. strømforbrug

Smart-Home-stikkontakt-Wifi

før: 255,-

NU: 135,-

5-pak HOMEO wifi stikkontakt

5 pak homeo wifi stikkontakter

før: 625,-

NU: 500,-

2.  Homeo Smart Home Wifi lyspære rgb+w (e27)

Nok det billigste alternativ til Phillips hue på markedet! Også understøttet af Homeos Smart Life app fås denne Wifi-aktiverede RGB lyspære til dit smart home. Det er en must have til ethvert smart home. Denne lyspære kan lyse i farverne RGB + W, hvilket betyder at den kan vise alle regnbuens farver + naturlige hvide farver (både varme og kolde). Altså kan du i alt vælge imellem mere end 16 millioner farver. Den kan også dæmpes efter dit behov i appen.

Det kan virkelig toppe et værelse af at have en lyspære med RGB mulighed som denne. Det giver en dejlig kulør på hverdagen som mange ikke får. Med denne Smart home lyspære kan du også indstille scener, og dermed forudstille situationer som hjemme, fest, morgen, aften, hygge, læse og mange flere.

Denne pære er i sokkeltypen E27 som er en normal større sokkeltype. Da det er en Wifi-aktiveret smart home pære så kan den selvfølgelig også styres af dine yndlings digitale assistenter (Eks. Google Assistant, Amazon Alexa).

1 stk homeo lyspære rgb+w (e27)

Homeo smart home pære rgb

før: 225,-

NU: 155,-

1 stk homeo lyspære hvid (e27)

smarthome lyspære hvid

før: 195,-

NU: 105,-

3.  Homeo Smart home wifi kamera hd

Overvågning er et must have i dit hjem. Specielt hvis du er teknologi-elsker og har mange penge investeret i eks. Computere, skærme og gaming-udstyr. Fordelen ved dette overvågningskamera er at det er virkelig billigt sammenlignet med andre lignende produkter, hvilket gør det et must-buy. Overvågningskameraet kan styres og tilgås via Homeos “Smart Life” app som er kompatibel med både IOS og Android.

I forhold til specifikationer filmer kameraet i Full HD (1080p) opløsning, hvilket giver dig mulighed for at se alle detaljer i billedet. Med en ekstremt effektiv infrarød CMOS sensor optager overvågningskameraet også klar 720p HD video om natten, hvilket de færreste overvågningskameraer gør til den pris. Kameraet har også indbygget bevægelsesregistrering så kameraet kan give dig en notifikation & optage video hver gang der bliver registreret bevægelse.

Udover alle disse features har sikkerhedskameraet også en indbygget højttaler som gør det muligt at snakke ud i rummet kameraet står i fra din telefon – ligemeget hvor du er henne i verden. Dette overvågningskamera har simpelthen alle egenskaber som et overvågningskamera skal have til en vild pris.

homeo wifi overvågningskamera hd

HOMEO smart overvågningskamera

før: 625,-

NU: 385,-

4.  Philips Welcomeeye wifi dørklokke

Denne dørklokke er er et perfekt alternativ til den ellers meget populære Nest Smart Dørklokke. Med denne smart home dørklokke kan du administrere dørklokken på din telefon og modtage underretninger når der står nogen ved døren. Den har også mange andre brugbare features som gør dit liv meget nemmere når du får både ubudne og normale gæster.

Dørklokken er ikke nogen standard dørklokke. Den har nemlig både kamera, kan se i mørket (nightvision), bevægelsesdetektion, integreret højttaler, og en dedikeret app til at styre det hele. Altså er det basalt set et overvågningskamera skjult bag en dørklokke. AKA en dørklokke på steroider. Den har alle egenskaberne som et overvågningskamera skal have, og du får oven i købet lov til at styre det hele på den dedikerede app.

Er du ikke så meget til at styre din overvågnings-dørklokke på din telefon? Så er det godt at Philips Welcomeeye inkluderer et udskifteligt 32gb micro SD-kort, så du kan gemme alle bevægelser i små videoklip. Og med en gennemsnitlig batteri-levetid på 6 måneder skal du ikke bekymre dig om at oplade din nye smart home dørklokke. Altså et kvalitets overvågningskamera skjult bag en dørklokke, med alle de smarte egenskaber man kunne ønske sig.

Philips welcomeeye wifi dørklokke

philips welcomeeye dørklokke 2

DKK 1499,-

5. HOMEO DØR/VINDUE SENSOR WIFI SMART HOME

Med denne Wifi-aktiverede dør/vindue sensor kan du holde styr på alle døre & vinduer i dit smart home. Det kræver minimal indsats for at sætte op. Og når de først den ene del sidder fast på karmen og den anden på døren/vinduet så spiller det hele. Sensoren kan kort opsummeret vise dig om din dør/vindue er lukket eller åbent. Der er selvfølgelig også en app til dette så du altid kan se status på din dør/vindue. I appen kan man endda indstille specifikke tidspunkter hvor sensoren skal opdatere dig på sin status. Du kan selvfølgelig også indstille flere enheder til at modtage disse underretninger.

Sensoren bruger et enkelt batteri som nemt kan udskiftes. Du får automatisk besked fra appen når batteriet skal skiftes. Altså en super handy smart home sensor, som kan gøre dit liv mange gange nemmere! Og så endda til en super pris!

HOMEO Dør/Vindue Wifi Smart Home Sensor PRIS: 215/185

https://www.partner-ads.com/dk/klikbanner.php?partnerid=23397&bannerid=74828&htmlurl=https://smartery.dk/sensorer/doer-vindue-sensor-wifi/

homeo dør/vindue wifi sensor

Homeo vindue dør sensor

før: 215,-

NU: 185,-

Kunne du lide denne artikel? Læs også vores seneste artikel – Guide til Gaming tastaturer i 2021 – dette skal du kigge efter. 

Del.

Omkring Forfatteren

Skriv Et Svar