Top 5 billige RGB led lys-pærer – E27 fatning

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I denne artikel viser vi dig de 5 bedste og billigste smart home RGB led lys-pærer. Disse pærer er perfekte til at tilføje kulør til dit hjem, og hjælper med at sætte stemningen. Det smarte ved wifi-aktiverede lyspærer som disse er, at de alle kan styres fra din telefon, uanset hvor du er henne i verden. Alle pærerne i artiklen understøtter og kan styres med populære smart assistenter som Google Assistant og Amazon Alexa. I denne artikel viser vi udelukkende smarte RGB led lyspærer med fatningen E27.

1. wiz color rgb led pære

WiZ LED A60 Color er den billigste på denne liste, og helt klart den med mest bang for your buck! I modsætning til andre populære RGB pærer kræver denne ikke en ”hub” for at fungere. Den virker direkte ud af boksen – du skal bare skrue i en hvilken som helst lampe og så tilslutte den til dit wifi.

Med et udvalg af 16 millioner forskellige farver og varmt til køligt hvidt lys kan du skabe din helt egen atmosfære med denne pære. Så WiZ LED A60 Color kan altså også bruges som en helt normal LED pære med hvidt lys, hvis du ikke føler for at oplyse dit rum med kraftige farver.

Selvfølgelig følger der også en app med til denne lyspære, som giver dig mulighed for at tilpasse lyset efter dine rutiner, fjernstyre lyset fra din telefon, og meget mere. Med alle disse vilde egenskaber og den super lave pris ser du på den bedste led RGB lyspære til prisen på markedet lige nu. 

WiZ Color smart led pære

DKK 137,-

2. Homeo rgb+w smart home wifi lys-pære

Med mere end 16 millioner farver, mulighed for både varmt og koldt hvidt lys, og en pris på små 155 kroner får du dig det andet bedste tilbud på denne liste. Denne pæres specifikationer er stort set identiske til Wiz Color pæren ovenover, men tilbyder dog nogle enkelte unikke egenskaber som måske er de ekstra kroner værd for dig.

Denne pære har nemlig to indstillinger – Color og White. I white indstillingen kan du indstille temperaturen på den hvide farve helt ned til 3000 kelvin. Dette svarer til en almindelig hvid glødepære – bare i LED med et markant mindre strømforbrug.

Pæren kræver kun en internetforbindelse, så kan du nemt fjernbetjene den fra din telefon. Der hører selvfølgelig også en app med til denne pære, hvor man kan forudindstille scener til forskellige stemninger og atmosfære som eks. Fest, hygge, koncentration etc.

Homeo rgb+w smart home wifi lyspære

før: 255,-

NU 155,-

3. INNR SMART rgb LED lys-PÆRE MED FARVE

Det specielle ved denne pære er at den anvender Zigbee teknologi. Dette betyder at den kan tilsluttes til dit Philips HUE system! Desværre kræver denne Smart LED-pære altså en hub/bridge at tilslutte til før den kan virke. Disse kan være dyre, og hæve prisen af dit smart lys system markant. Derfor er denne pære til dig der allerede ejer en Philips HUE system med en Philips Hue Bridge.

Denne RGB pære understøtter altså alle de samme egenskaber som Philips Hue pærer. Det er features som f.eks. sætte timer, lave dine egne scener, 16 millioner farver at vælge imellem, og hvidt lys i varme og kolde nuancer. Du kan altså bruge Philips Hue appen til at styre denne pære. Dette er et sindssygt godt alternativ til Philips Hue’s egne E27 Color & White Ambience pærer, da man får de samme egenskaber i samme system til hele 150 kroner mindre.

INNR SMART LED-PÆRE MED FARVE

DKK 244,-

4. Vocolinc l3 rgb led-pære

Denne Vocolinc L3 RGB led-pære giver dig nok den bedste kvalitet for pengene, indenfor Smart led lys pærer der ikke kræver en hub/bridge. Denne Vocolinc RGB LED-Pære er altså til dig der gerne vil have en smart RGB-lyspære der er nemt at sætte op, og ikke gider bøvle med ekstra elektronik og ledninger. Denne led pære hopper nemlig direkte på dit wifi, og kan derefter styres gennem en tilhørende app. I appen kan du for eks. skabe rutiner som dikterer hvornår lyset skal tænde/slukke, vælge animationer, indstille scener, og meget mere.

Med over 16 millioner farver at vælge i mellem, kan du oplyse dit rum i lige den farve du har lyst til. Pæren kan også lyse hvidt i forskellige temperaturer fra 2200-7000 kelvin. Altså Kan du få rene hvide farver i både den helt kolde og helt varme ende af spektrummet. Udover det lyser denne Vocolinc pære hele 850 lumen, hvilket gør den til den lyseste & kraftigste Smart RGB led lys pære i denne artikel.

Vocolinc l3 led-pære

DKK 304,-

5. mi-light rgb led + cct smart pære

Denne RGBW pære fra Mi-Light er en meget standard wifi-aktiveret rgb lyspære. Den kan lyse i over 16 millioner farver, og kan dæmpes helt ned til 5%.

Fordelen ved denne pære er at du kan styre den med en fjernbetjening, uden at have brug for en wifi hub/bridge. Vælger du dog at købe en mi-light wifi bridge, så understøtter pæren altså en speciallavet app som du kan downloade på din telefon. Herfra kan du indstille lyset lige som det passer dig, med mulighed for bl.a. at sætte timere.

Denne smart pære kan også lyse hvidt, i både kolde og varme nuancer. Den eneste ulempe ved lyspæren er at den har en lav lysstyrke på kun 550 lumen. Så hvis du vil have noget mere blidt, farvet accentlys til dit hus, så er denne rgb led lys pære lige dig.

mi-light rgb + cct smart pære

DKK 135,-

Kunne du lide denne artikel? Læs også vores seneste artikel – 5 billige smart home gaver til nørden.

Del.

Omkring Forfatteren

Skriv Et Svar